Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Timiş

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Timiş

Deputatul Sorin Grindeanu deschide lista PSD pentru CJ Timiş

17/04/2016, Agerpres

Deputatul Sorin Grindeanu este propunerea social-democraţilor timişeni pentru a deschide lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Timiş în alegerile din luna iunie.

Constantin Ostaficiuc s-a retras din toate funcţiile politice

23/11/2014, Agerpres

Copreşedintele PNL Timiş şi liderul democrat-liberalilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, şi-a anunţat, vineri, retragerea din toate funcţiile politice pe care le-a deţinut până acum.

ACL Timişoara a stabilit agenda comună de activităţi pentru campania electorală

14/08/2014, Agerpres

Alianţa Creştin Liberală (ACL) Timişoara a stabilit miercuri, în şedinţă comună, agenda de activităţi de pe raza municipiului, pentru perioada imediat următoare, care includ campania de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Conducerea organizaţiei judeţene PMP Timiş a trecut la PNL

20/07/2014, Agerpres

Aproape toată conducerea organizaţiei judeţene PMP Timiş a părăsit formaţiunea condusă de Elena Udrea şi s-a înscris în filiala judeţeană a PNL, iar preşedintele liberalilor timişeni, Nicolae Robu, a precizat că i-a acceptat deoarece PNL este un partid deschis, care primeşte în rândurile sale orice cetăţean care respectă principiile partidului.

PMP Timiş: Alianţa formată în jurul PSD, periculoasă pentru Timişoara şi judeţ

05/06/2014, Agerpres

Preşedintele PMP Timiş, Radu Lambrino, susţine că noua majoritate formată pe plan local în jurul PSD+PC de PP-DD şi câţiva consilieri PNŢCD este "lipsită de orice scrupule", fiind periculoasă pentru Timişoara şi judeţ.