Home » Partide politice » Forumul Democrat al Germanilor din România

Forumul Democrat al Germanilor din România

Forumul Democrat al Germanilor din România
Forumul Democrat al Germanilor din România, (FDGR, germană Demokratisches Forum der Deutschen in Rumänien, DFDR) este un partid politic al minorităţii germanilor din România. Formaţiunea politică a fost înfiinţată în timpul Revoluţiei din decembrie 1989. FDGR este continuatorul Partidului German din România, formaţiune politică din perioada interbelică.
Primul preşedinte al FDGR a fost Paul Philippi. În prezent funcţia de preşedinte al FDGR este îndeplinită de Klaus Johannis, primarul municipiului Sibiu.
Adrese
Sediu central:

Telefon: —
Fax: —

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
Cele mai recente stiri despre FDGR

Senatorul Doina Federovici preia preşedinţia organizaţiei judeţene PSD Botoşani, după demisia lui Ovidiu Portariuc

01/07/2016 09:51, Agerpres

Senatorul Doina Federovici a fost desemnată, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, după ce Ovidiu Portariuc şi-a depus demisia ca urmare a pierderii alegerilor pentru Primăria municipiului Botoşani, se arată într-un comunicat al PSD.

Klaus Iohannis îi cheamă luni la Cotroceni pe Cioloş, Isărescu şi liderii partidelor pentru a doua rundă de consultări pe Brexit

01/07/2016 09:50, Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, începând cu ora 17,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.
sus