Home » Partide politice » Uniunea Culturală a Rutenilor din România

Uniunea Culturală a Rutenilor din România

Uniunea Culturală a Rutenilor din România
Uniunea Culturală a Rutenilor din Romania a luat fiinţă in anul 2000 ca o necesitate imediată de organizare a minorităţii rutene. Incă de la infiinţare, Uniunea a militat pentru promovarea valorilor democraţiei, ale statului de drept in scopul dezvoltării durabile a societăţii romaneşti.
Scopul declarat al Uniunii Culturale a Rutenilor din Romania este de cunoaştere, păstrare şi popularizare a istoriei, tradiţiilor şi valorilor culturale a rutenilor, precum şi promovarea inţelegerii şi prieteniei intre oameni, intre toate etniile din Romania, pe baza respectului reciproc şi a toleranţei.
Adrese
Sediu central:
Str. 1 Decembrie nr. 23, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0254. 216846
Fax: 0254. 216846

Web
Site: www.rutenii.ro
Blog: —
Email: office@rutenii.ro
Cele mai recente stiri despre UCRR

Klaus Iohannis îi cheamă luni la Cotroceni pe Cioloş, Isărescu şi liderii partidelor pentru a doua rundă de consultări pe Brexit

01/07/2016 09:50, Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, începând cu ora 17,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

Sebastian Burduja a fost ales preşedinte al Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor

01/07/2016 09:50, Agerpres

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi-a ales conducerea, preşedintele acestei organizaţii fiind Sebastian Burduja, informează un comunicat de presă.
sus