Home » Partide politice » Asociaţia Liga Albanezilor din România

Asociaţia Liga Albanezilor din România

Asociaţia Liga Albanezilor din România
La 30 iunie 1999, la Craiova a fost infiintata Asociatia Liga Albanezilor din Romania (ALAR) - persoana juridica romana, neguvernamentala fara scop lucrativ, infiintata in vederea reprezentarii publice, promovarii si ocrotirii intereselor etniei albaneze din Romania. ALAR se preocupa prin actiunile sale de pastrarea identitatii etnice a acestei comunitati care, traind aici, a considerat Romania singura ei patrie si tot ceea ce lucreaza este spre pastrarea spiritualitatii albaneze, care face parte integranta din tezaurul culturii romanesti.
Adrese
Sediu central:
Sos. Mihai Bravu Nr. 88A, Bl. P7A, Apt. 2, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021. 2532987
Fax: 021. 2532987

Web
Site: www.alar.ro
Blog: —
Email: albfriend2001@yahoo.com
Cele mai recente stiri despre ALAR

Klaus Iohannis îi cheamă luni la Cotroceni pe Cioloş, Isărescu şi liderii partidelor pentru a doua rundă de consultări pe Brexit

01/07/2016 09:50, Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, începând cu ora 17,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

Sebastian Burduja a fost ales preşedinte al Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor

01/07/2016 09:50, Agerpres

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi-a ales conducerea, preşedintele acestei organizaţii fiind Sebastian Burduja, informează un comunicat de presă.
sus