Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Olt

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Olt

Viceprimarul municipiului Slatina, Cristian Bircea, va fi candidatul ALDE pentru primărie

18/12/2015, Agerpres

Viceprimarul municipiului Slatina, Cristian Bircea, a fost desemnat candidatul ALDE pentru fotoliul de primar, a anunţat preşedintele ALDE Olt, senatorul Mihai Niţă.

Deputatul Emil Moţ va fi candidatul PSD pentru Primăria Slatina

26/11/2015, Agerpres

Deputatul Emil Moţ, preşedintele PSD Slatina, va fi candidatul social-democraţilor pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, potrivit anunţului făcut joi seara, la Centrul Cultural Eugen Ionescu, de către preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

Au început alegerile în organizaţiile locale PSD Olt

24/02/2013, Agerpres

Prim-vicepreşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că au început alegerile în organizaţiile locale, acest proces urmând să se încheie până pe 5 aprilie, când va avea loc conferinţa judeţeană pentru alegerea preşedintelui şi echipei de conducere a filialei judeţene de partid.

Şapte candidaţi pentru Primăria Slatina

14/01/2013, Agerpres

Biroul Electoral de Circumscripţie Slatina a înregistrat până luni seara nouă candidaturi pentru fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, dintre care şapte au fost acceptate, una respinsă şi una urmează a fi analizată.

Organizaţia judeţeană PDL Olt se opune unei alianţe cu UNPR

24/02/2012, Agerpres

Senatorul democrat-liberal Mihai Niţă a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că organizaţia judeţeană Olt a PDL s-a pronunţat împotriva unei alianţe a partidului cu UNPR.