Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Maramureş

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Maramureş

Cătălin Cherecheş va candida pentru un nou mandat de primar în numele "Coaliţiei pentru Baia Mare"

09/02/2016, Agerpres

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că a decis să candideze pentru un nou mandat în numele Asociaţiei "Coaliţia pentru Baia Mare", susţinut de PNŢCD şi Forumul Democrat German, filiala Maramureş.

Deputatul Florin Tătaru este candidatul PSD la primăria municipiului Baia Mare

01/02/2016, Agerpres

Comitetul Executiv Naţional (CexN) al PSD a validat candidatura deputatului Florin Tătaru, pentru Primăria municipiului Baia Mare la alegerile din iunie 2016, precizează un comunicat de presă al PSD Maramureş.

Gabriel Zetea a fost reales preşedinte al organizaţiei PSD Maramureş

26/07/2015, Agerpres

Vicepreşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea, a fost reconfirmat pentru încă un mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD de cei aproape 800 de delegaţi prezenţi la conferinţa Judeţeană de alegeri, în condiţiile în care a fost singurul candidat.

Călin Matei a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei PSD Maramureș

17/11/2014, Agerpres

Preşedintele executiv al PSD Maramureş, deputatul Călin Matei, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din funcţia de partid în urma rezultatelor slabe de la ultimul scrutin electoral.

Conducerea PNL Maramureş respinge varianta dizolvării organizaţiei municipale Baia Mare

27/05/2014, Agerpres

Vicepreşedintele PNL Maramureş, Emil Marinescu,care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat că va exista în cadrul partidului o analiză pe localităţi urbane şi rurale a rezultatelor de la europarlamentare, însă nu se pune în discuţie dizolvarea organizaţiei municipale Baia Mare.