Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Ilfov

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Ilfov

Victor Ponta: "De mâine există o majoritate USL funcţională la Ilfov, dar nu pot da garanţii că Firea şi Petrache se vor iubi"

14/01/2014, Agerpres

La Ilfov va exista de miercuri o majoritate USL funcţională care să aplice programul cu care au fost câştigate alegerile, a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta.

Gabriela Firea: "La nivelul USL Ilfov a fost semnat un nou protocol, iar PSD își va reprimi postul de vicepreședinte la CJ"

14/01/2014, Agerpres

La nivelul USL Ilfov a fost semnat un nou protocol în urma căruia PSD își va primi înapoi postul de vicepreședinte al Consiliului Județean, a anunțat, marți, liderul social-democrat al organizației județene, senatorul Gabriela Firea.

Gabriela Firea acuză PNL că nu doreşte să renunţe la "alianţa nocivă" cu PDL în Ilfov

09/01/2014, Agerpres

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a susţinut joi că PNL "nu doreşte" să renunţe la alianţa "nocivă" cu PDL în Ilfov, adăugând că "promovarea" liderului PNL Ilfov în comitetul de organizare a alegerilor europarlamentare arată faptul că "nu există" intenţia aderării la pactul de neagresiune propus de PSD Ilfov.

Gabriela Firea: “Am promisiunea că se vor găsi soluţii pentru disensiunile din USL Ilfov”

26/08/2013, Agerpres

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat luni, la finalul şedinţei extraordinare a consilierilor judeţeni din Ilfov, că nu doreşte să mai facă afirmaţii publice care să îl lezeze pe Marian Petrache, după ce a primit o promisiune din partea preşedintelui PSD, Victor Ponta, potrivit căreia se vor găsi soluţii la disensiunile apărute în acest judeţ în cadrul USL.

Deputatul Robert Negoiţă anunţă că primarul din Voluntari va candida pentru un nou mandat sub sigla USL

24/04/2012, Agerpres

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, va candida pentru un nou mandat sub sigla USL, a anunţat marţi preşedintele organizaţiei PSD Ilfov, Robert Negoiţă.