Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Covasna

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Covasna

Nemulţumiri legate de coabitarea USL Covasna: PNL nu exclude ruperea protocolului

24/07/2013, Agerpres

Conducerea PNL Sfântu Gheorghe a declarat miercuri că salută determinarea senatorului Marius Obreja de a rupe colaborarea cu PSD în judeţul Covasna, în cazul în care nu se vor respecta prevederile protocolului USL încheiat în plan local şi mai ales dacă PSD Covasna nu se va “replia din zona înţelegerii” pe care o are cu UDMR.

Deputatul PSD Horia Grama îşi menţine candidatura pentru alegerile parlamentare

07/09/2012, Agerpres

Deputatul PSD de Covasna, Horia Grama, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că intenţionează să candideze pentru al doilea mandat la apropiatele alegeri generale, fiind convins că are şanse reale de reuşită.

PSD şi PNL şi-au stabilit strategia pentru alegerile locale în Covasna

08/12/2011, Agerpres

Liderii USL Covasna au decis ca PSD şi PNL să meargă cu liste de consilieri separate la viitoarele alegeri locale, pentru a-şi amplifica şansele, dar ambele formaţiuni politice se vor susţine în bătăliile pentru primării şi pentru conducerea Consiliului Judeţean.

Toţi primarii PSD din judeţul Covasna vor candida pentru un nou mandat

06/10/2011, Agerpres

Toţi cei şapte primari pe care Partidului Social Democrat îi are în judeţul Covasna vor candida pentru un nou mandat. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, care a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarii din Barcani, Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Dobârlău, Valea Mare, Vâlcele şi Hăghig şi-au exprimat intenţia de a candida pentru un nou mandat la viitoarele alegeri locale şi au obţinut deja acordul organizaţiei judeţene.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe vrea să candideze la primăria municipiului

08/06/2011, Agerpres

Preşedintele organizaţiei PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a anunţat miercuri că doreşte să-şi depună candidatura pentru funcţia de primar al municipiului, acesta fiind cel de-al doilea politician, după Antal Arpad (UDMR), care îşi prezintă intenţia în mod public.