Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Bistriţa-Năsăud

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Bistriţa-Năsăud

Fostul preşedinte democrat-liberal al CJ Bistriţa-Năsăud candidează pentru Primăria Bistriţa din partea UNPR

10/04/2016, Agerpres

Liviu Rusu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud în perioada 2008-2012 şi fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, a fost prezentat, sâmbătă, drept candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa.

Disensiuni în rândul liberalilor, în urma nominalizărilor făcute pentru primăriile Bistriţa şi Sângeorz-Băi

04/04/2016, Agerpres

Organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud se confruntă cu disensiuni interne şi chiar plecări din partid, după desemnarea candidaţilor de primar în municipiul Bistriţa şi în oraşul Sângeorz-Băi, în persoana co-preşedintelui judeţean, deputatul Stelian Dolha, respectiv a omului de afaceri Traian Ogâgău, care activează în domeniul mass-media şi cel al industriei alimentare.

Fostul lider judeţean al PMP Bistriţa-Năsăud s-a alăturat echipei PSD

09/10/2014, Agerpres

Fostul preşedinte interimar al filialei Bistriţa-Năsăud a Partidului Mişcarea Populară, Vasile Borş, care în anul 2012 a candidat din partea PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, s-a alăturat echipei care susţine candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, potrivit unui comunicat remis de PSD Bistriţa-Năsăud.

Ioan Oltean acuză faptul că primarii bistriţeni din PDL sunt presaţi şi şantajaţi să treacă la USL

19/11/2012, Agerpres

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, susţine că primarii săi din judeţ sunt presaţi şi şantajaţi să treacă la USL, inclusiv cei trei din comunele Dumitra, Şintereag şi Budacu de Jos, care sâmbătă au participat la lansarea candidaţilor Uniunii pentru alegerile parlamentare în prezenţa lui Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

UNPR Bistriţa-Năsăud şi-a schimbat liderul judeţean cu trei luni înainte de alegeri

15/03/2012, Agerpres

Preşedintele organizaţiei UNPR Bistriţa-Năsăud, Marian Proorocu, a anunţat joi după-masă, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a înaintat demisia din această funcţie, locul său fiind luat de către preşedintele executiv al organizaţiei, Grigore Iuga.