Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Alba

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Alba

Preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, s-a înscris în ALDE

16/03/2016, Agerpres

Preşedintele organizaţiei Alba Iulia a Partidului Social Democrat, Ovidiu Jidveian, s-a înscris în ALDE şi este unul dintre posibilii candidaţi ai acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia.

Preşedintele PSD Alba: Discursul liderului TSD la Congresul extraordinar, unul nu foarte inspirat

23/10/2015, Agerpres

Liderul social-democraţilor din Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a declarat, joi, că discursul preşedintelui TSD Mihai Sturzu la Congresul extraordinar al PSD, prin care acesta a solicitat delegaţilor să nu valideze rezultatul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al partidului pe motiv că a fost un singur candidat, 'nu a fost unul foarte inspirat'.

Ioan Dîrzu a fost reales președinte al PSD Alba

08/04/2013, Agerpres

Liderul social-democraţilor din Alba, Ioan Dîrzu, şi-a propus ca până la alegerile europarlamentare organizaţia pe care o conduce să devină cea mai credibilă forţă politică din judeţ.

Liderul PDL Alba, Mircea Hava, nu exclude plecarea la un alt partid

07/03/2013, Agerpres

Liderul democrat-liberalilor din Alba, Mircea Hava, a declarat, joi, că ar lua în calcul plecarea la un alt partid, dacă astfel Alba Iulia ar fi desemnată capitală de regiune.

USL a câştigat detaşat şi în Alba, judeţ considerat fief al PDL

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a câştigat în Alba, potrivit rezultatelor oficiale finale, atât la Camera Deputaţilor, cu 49,66%, cât şi la Senat, cu 50,91%, obţinând majoritatea mandatelor de parlamentar din judeţ, potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Alba.