Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Vâlcea

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Valcea

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
General Magheru, Bl. C1, mezanin II, Râmnicu Vâlcea
Telefon: 0250. 732872
Fax: 0250. 732872

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Vâlcea

Deputatul Romeo Radulescu rămâne parlamentar, deputatul Constantin Rădulescu va renunţa după alegerea sa preşedinte al CJ Vâlcea

15/06/2016, Agerpres

Deputatul PSD Romeo Rădulescu a renunţat la calitatea de ales local în Consiliul Municipal Râmnicu-Vâlcea, în timp ce liderul organizaţiei judeţene a social-democraţilor vâlceni, deputatul Constantin Rădulescu, a declarat că va renunţa la calitatea de parlamentar după desemnarea sa ca preşedinte al CJ Vâlcea.

PNL a obţinut cele mai multe mandate de primar în Vâlcea

06/06/2016, Agerpres

Liberalii și-au adjudecat 52 de primării, social-democrații 32, ecologiștii 2, ALDE 2 și un independent, sunt rezultatele în urma numărătorii paralele efectuate de partidele din Vâlcea. Astfel, liberalii au reușit să-și adjudece primăriile din orașele Bălcești, Berbești, Ocnele Mari, Brezoi, Călimănești, Govora, în timp de PSD a obținut victoria în municipiul Drăgășani și orașele Băbeni, Horezu, Băile Olănești.

Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea şi-au anunţat demisiile din funcţii

22/03/2016, Agerpres

Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea au demisionat din funcţiile de partid, iar doi dintre aceştia vor să adere la ALDE, a declarat Dumitru Lovin, unul dintre demisionari, care este şi preşedinte al organizaţiei seniorilor social-democraţi vâlceni.

Grigore Crăciunescu a fost desemnat candidat al PNL pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

28/02/2016, Agerpres

Candidatura copreşedintelui PNL Râmnicu Vâlcea, Grigore Crăciunescu, pentru primăria municipiului reşedinţă a fost validată de Biroul Politic Judeţean al liberalilor vâlceni.

Independentul Romeo Rădulescu îşi anunţă intenţia de a candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

12/01/2016, Agerpres

Deputatul Romeo Rădulescu este cel de-al doilea independent care şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, după fostul primar Mircia Gutău.