Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Constanţa

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Constanta

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Mircea cel Bătrân, Nr.102, Constanta
Telefon: 0241. 618824
Fax: 0241. 554995

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Constanţa

Decebal Făgădău (PSD) își anunță victoria la Primăria Constanța, potrivit numărătorii paralele

06/06/2016, Agerpres

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcția de primar al Municipiului Constanța, primarul interimar Decebal Făgădău, și-a anunțat victoria în alegerile locale de duminică 5 iunie, în urma realizării numărătorii paralele din majoritatea secțiilor de votare. La 45 de minute după miezul nopții, Decebal Făgădău, liderul Organizației municipale Constanța a PSD și primar interimar al orașului, s-a declarat câștigător în cursa electorală pentru funcția de primar, în cadrul unei scurte declarații de presă la sediul său de campanie, înconjurat de o parte din echipa de consilieri locali municipali.

Senatorul Gigi Chiru va candida din partea ALDE pentru Primăria Constanţa

12/04/2016, Agerpres

Senatorul Christian Gigi Chiru, care a anunţat marţi pe Facebook că se desparte de PNL şi va deveni membru al ALDE, va fi candidatul liberal democraţilor pentru Primăria Municipiului Constanţa, a declarat liderul organizaţiei judeţene a ALDE, Mircea Banias.

PNŢCD anunţă că o alianţă a partidelor mici de dreapta va avea candidat comun la primăria municipiului Constanţa

07/02/2016, Agerpres

Liderul organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc, a anunţat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va face parte dintr-o alianţă de dreapta, formată din partide mici, care va avea un candidat comun la Primăria Constanţa, la alegerile locale din iunie.

Făgădău (PSD): În viaţa partidelor există momente de repoziţionare, noi dorim să ne uităm către viitor

23/10/2015, Agerpres

Primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, a declarat, joi, că atât el, cât şi liderul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, fac parte dintr-o echipă care doreşte să se uite către viitor, nu către trecut.

Felix Stroe este noul preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa

29/06/2015, Agerpres

Social-democratul Felix Stroe a fost ales prin vot luni preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, în cadrul conferinţei judeţene a partidului la care au participat peste 600 de reprezentanţi ai formaţiunii politice. Felix Stroe, unicul candidat la respectiva funcţie de partid, a primit vot favorabil din partea aproape tuturor votanţilor.