Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Buzău

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Buzau

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Bd. Unirii Nord, Bl. 22, parter, Buzău
Telefon: 0238. 710861
Fax: 0238. 710861

Web
Site: www.psd.buzau.ro
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Buzău

70 la sută dintre primăriile din județul Buzău au fost câștigate de candidații social-democrați

06/06/2016, Agerpres

Circa 70 la sută din cele 87 de primării ale județului Buzău au fost câștigate de candidați PSD, care s-au impus și în cele două municipii, Buzău și Râmnicu Sărat, a declarat Petre Emanoil Neagu, candidatul aflat pe primul loc pe lista PSD pentru județul Buzău. Potrivit acestuia, rezultatele numărătorii paralelele efectuate de social-democrați arată că PSD a câștigat primăriile din orașele Nehoiu și Pătărlagele, precum și cele două municipii, Buzău și Râmnicu Sărat.

Un fost subprefect PD a fost validat drept candidat al PNL la funcţia de primar al municipiului Buzău

20/03/2016, Agerpres

Ovidiu Anghel, 42 de ani, fost subprefect al judeţului Buzău în perioada 2018-2012, a fost validat candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Comitetul Judeţean Executiv al PNL Buzău validându-l, de asemenea, şi pe Ioan Caton Mateeşescu, pentru funcţia de preşedinte al CJ.

Fostul senator Vasile Ion revine în politică şi candidează la şefia PSD Buzău

09/09/2015, Agerpres

Fostul senator social-democrat Vasile Ion, în vârstă de 65 de ani, şi-a anunţat, miercuri, candidatura la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău.

Primarul Constantin Boşcodeală revine asupra demisiei de la şefia organizaţiei judeţene a PSD Buzău

19/02/2015, Agerpres

Primarul Constantin Boşcodeală a anunţat joi că după ce preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, nu i-a acceptat demisia el rămâne în continuare la şefia organizaţiei judeţene a PSD Buzău.

Primarul Constantin Boşcodeală demisionează din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Buzău

10/02/2015, Agerpres

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, a anunţat marţi că îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, după ce magistraţii de la Judecătoria Braşov l-au condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, deşi sentinţa nu este definitivă.