Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Botoşani

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Botosani

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Stefan Luchian, Nr. 1, Botosani
Telefon: 0231. 531193
Fax: 0231. 531193

Web
Site: www.psd.botosani.ro
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Botoşani

Senatorul Doina Federovici preia preşedinţia organizaţiei judeţene PSD Botoşani, după demisia lui Ovidiu Portariuc

01/07/2016, Agerpres

Senatorul Doina Federovici a fost desemnată, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, după ce Ovidiu Portariuc şi-a depus demisia ca urmare a pierderii alegerilor pentru Primăria municipiului Botoşani, se arată într-un comunicat al PSD.

Candidatul PNL la Primăria Botoşani, Cătălin Flutur, respinge solicitarea PSD de a ieşi din cursa electorală

04/04/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, respinge solicitarea PSD de a ieşi din cursa electorală pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. El acuză PSD că a declanşat campania electorală înainte de termenul legal.

Ovidiu Portariuc: "E jenant ca PNL să promită autostrăzi, după ce s-a blocat finanţarea pentru drumul Botoşani-Târgu Frumos"

26/01/2016, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, Ovidiu Portariuc, a declarat că liderii PNL "au venit din nou să-i amăgească cu promisiuni pe botoşăneni, la fel cum a făcut Boc şi Videanu în 2008 şi 2009, când au spus că vor face mii de kilometri de autostrăzi şi că vor mări pensiile şi salariile".

Deputatul Andrei Dolineaschi va demisiona de la conducerea filialei judeţene PSD Botoşani

19/10/2015, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat, luni, că va renunţa la acest mandat, la doar două săptămâni de la obţinerea acestuia.

Andrei Dolineaschi, reales preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD Botoşani

05/10/2015, Agerpres

Deputatul Andrei Dolineaschi a fost reconfirmat, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat. El a fost susţinut, în unanimitate, de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană a PSD Botoşani, fiind ales cu vot deschis, în condiţiile în care a fost singurul candidat.