Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Bacău

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Bacau

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Calea Mărăşeşti, Nr. 2, Bacau
Telefon: 0234. 517627
Fax: 0234. 514393

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Bacău

Candidatul PSD Cosmin Necula câștigă Primăria Bacău

06/06/2016, Agerpres

Candidatul PSD Cosmin Necula câștigă Primăria municipiului Bacău, fiind creditat cu 34,18 din opțiunile electoratului, potrivit numărătorii paralele efectuate până la ora 2,00 de social-democrați pe 46.900 de buletine de vot, adică peste 80% din total. În municipiul Bacău au votat 57.576 de persoane, adică 34,69% din totalul băcăuanilor înscriși pe listele electorale. Potrvit aceleiași estimări a PSD candidatul de pe locul doi, Dragoș Luchian, are doar 19.07% din voturi.

Preşedintele PSD Bacău şi al Consiliului Judeţean, Dragoş Benea, nu figurează pe lista candidaţilor social-democraţi pentru CJ

27/04/2016, Agerpres

Preşedintele PSD Bacău şi al Consiliului Judeţean, Dragoş Benea, nu mai figurează pe lista candidaţilor social-democraţi în scrutinul pentru obţinerea mandatelor de consilieri judeţeni. Documentul electoral, însoţit de actele legale necesare validării, a fost depus marţi la Biroul Electoral Judeţean Bacău.

Senatorul Dragoş Luchian a fost desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Bacău

06/12/2015, Agerpres

Senatorul Dragoş Luchian a fost propus, vineri, de conducerea PNL Bacău pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Bacău.

Bacău: Organizaţia judeţeană a Partidului M10 solicită demisia primarului Stavarache

22/10/2015, Agerpres

Organizaţia Judeţeană Bacău a Partidului M10 a solicitat, miercuri, demisia "de urgenţă" a primarului municipiului Bacău, Romeo Stavarache, după ce acesta a fost condamnat marţi în primă instanţă de judecători ai Tribunalului Judeţean Bacău la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de abuz în serviciu.

Senatorul Dragoş Luchian va fi candidatul PNL la Primăria Bacău

26/07/2015, Agerpres

Senatorul liberal Dragoş Luchian va candida la funcţia de primar al municipiului Bacău iar deputatul Ionel Paler vizează învestirea ca preşedinte al Consiliului Judeţean printr-o majoritate politică pe care liberalii vor să o obţină în urma scrutinului de anul viitor, potrivit deciziei conducerilor celor două organizaţii băcăuane ale PNL. Ambii sunt liberali provenind din vechiul PNL, Ionel Paler fiind în prezent co-preşedinte al organizaţiei judeţene a noului PNL.