Home » Partide politice » Uniunea Națională pentru Progresul României » Filiale Cluj

Uniunea Națională pentru Progresul României / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UNPR Cluj

Aurelia Cristea demisionează de la şefia PSD Cluj-Napoca după ce partidul i-a retras sprijinul pentru primărie

17/04/2016, Agerpres

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, deputatul Aurelia Cristea, a declarat că demisionează din funcţia de conducere a organizaţiei municipale, după ce organizaţia judeţeană i-a retras sprijinul pentru candidatura de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Preşedintele CJ Cluj, acuzat de mai mulţi colegi din PNL

21/09/2015, Agerpres

Senatorul Marius Nicoară, copreşedinte al PNL Cluj, îl acuză pe colegul său de partid Mihai Seplecan de faptul că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, blochează proiectele judeţului.

Daniel Buda a câştigat alegerile pentru şefia PDL Cluj

15/12/2013, Agerpres

Fostul preşedinte al PDL Cluj, Daniel Buda, a fost reconfirmat în funcţie la alegerile de duminică ale formaţiunii obţinând 575 de voturi dintr-un total de 580. Din cele cinci voturi trei au fost anulate şi două au fost voturi împotrivă.

Radu Moisin este noul președinte al organizației PDL Cluj-Napoca

05/12/2013, Agerpres

Fostul primar interimar al municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin, a fost ales miercuri seara, cu 284 de voturi din 287, noul președinte al filialei PDL Cluj-Napoca.

Protocol de colaborare pentru obţinerea de către Cluj-Napoca a titlului de Capitală Culturală Europeană, semnat de şapte partide politice

25/11/2013, Agerpres

Organizaţiile clujene ale şapte partide politice au semnat, luni, un protocol de colaborare privind obţinerea de către municipiul Cluj-Napoca a titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021, ceea ce, potrivit preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan, reprezintă o premieră pentru judeţ.