Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Vâlcea

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Vâlcea

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, a decedat miercuri dimineață

03/12/2014, Agerpres

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, lider de aproape 10 ani al organizației județene a PSD, a decedat miercuri dimineață, la ora 6,00, la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, în urma unei boli incurabile.

Deputatul Cristian Buican insistă ca ministrul Dan Şova să îi răspundă public privind autostrada Sibiu-Piteşti

18/02/2014, Agerpres

Liderul PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat că insistă ca ministrul pentru Proiecte de Infrastructură Dan Şova să exprime un punct de vedere prin care să-şi asume public poziţia cu privire la tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, pentru care există finanţare în proporţie de 85% de la Uniunea Europeană.

Deputatul Cristian Buican face apel la parlamentarii din Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa împotriva proiectului de autostradă al ministrului Şova

20/11/2013, Agerpres

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a reînnoit, marţi, apelul către toţi parlamentarii de Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa pentru a se "opune dorinţei ministrului Dan Şova" de a susţine tronsonul de autostradă Sibiu - Braşov, în detrimentul culoarului IV, Sibiu - Piteşti.

Mai mulţi democrat-liberali vâlceni spun că proiectul Roşia Montană este bun pentru România

26/09/2013, Agerpres

Conducerea vâlceană a organizaţiei PDL Vâlcea este împărţită în ceea ce priveşte proiectul Roşia Montană, cei doi prim-vicepreşedinţi, Romeo Rădulescu, respectiv Romulus Bulacu, având opinii contrare, după a rezultat în urma unei dezbateri organizate joi după amiază.

Deputatul Romeo Rădulescu doreşte schimbarea actualei conduceri a organizaţiei judeţene PDL Vâlcea

09/08/2013, Agerpres

Democrat-liberalul Romeo Rădulescu şi-a manifestat vineri, într-o conferinţă de presă, nemulţumirea faţă de actuala conducere a Organizaţiei Judeţene, dorind schimbarea liderului acesteia - Dorel Jurcan.