Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Iaşi

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Iaşi

Peste 150 de companii reunite la cel mai mare eveniment de business networking din Iași: Premium People Business Cocktail

27/04/2015

O nouă ediție de succes a celui mai important eveniment de business networking din Iași a avut loc joi, 23 aprilie. Cea de-a doua ediție PremiumPeople Business Cocktail a reunit managerii celor mai importante companii din Iași, reprezentanți ai administrației publice locale și ai mediului politic local. Peste 200 de persoane s-au bucurat de posibilitatea de a pune bazele unor noi relații de afaceri și de a revedea parteneri mai vechi.

"Preşedinte pentru Tineri", proiect inedit lansat de tinerii din ACL Iaşi

21/10/2014, Agerpres

Tinerii liberali şi democrat-liberali din Iaşi au demarat marţi un proiect de promovare a candidaturii lui Klaus Iohannis la Preşedinţie în rândul colegilor de generaţie.

Deputatul Relu Fenechiu propune alocarea a 20 de milioane de euro pentru aeroportul Iaşi

20/11/2013, Agerpres

Deputatul PNL Relu Fenechiu a anunţat, marţi, că va depune un amendament la bugetul de stat pe 2014 care să vizeze alocarea unei sume de până în 20 de milioane de euro pentru aeroportul din Iaşi.

Deputatul Petru Movilă acuză USL că "a aruncat la coş proiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş"

20/10/2013, Agerpres

Deputatul PDL Petru Movilă a declarat vineri că toate demersurile făcute ani la rând pentru includerea autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş în lista proiectelor prioritare pentru finanţare din fonduri europene au fost aruncate la coş de către USL.

Municipiul Iaşi va deveni capitală literară a Europei de Est, prin organizarea Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere

12/09/2013, Agerpres

Municipiul Iaşi va fi, în perioada 23-27 octombrie, gazda Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT), eveniment la care vor participa personalităţi culturale de renume internaţional, au declarat joi organizatorii în cadrul prezentării oficiale a programului şi invitaţilor la această primă ediţie.