Home » Partide politice » Uniunea Croaţilor din România » Filiale Hunedoara

Uniunea Croaţilor din România / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UCR Hunedoara

Primarul municipiului Petroşani, Florin Tiberiu Iacob-Ridzi, s-a înscris în UNPR

15/10/2014, Agerpres

Primarul municipiului Petroşani, Florin Tiberiu Iacob-Ridzi, s-a înscris miercuri în Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Primarul municipiului Deva a trecut de la Partidul Conservator la PNL

08/10/2014, Agerpres

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, s-a înscris miercuri în PNL, după ce vreme de 19 de ani a deţinut funcţia de preşedinte al filialei judeţene Hunedoara a PC.

Iuliu Winkler a fost reales preşedintele al filialei judeţene UDMR Hunedoara

06/04/2014, Agerpres

Deputatul european Iuliu Winkler a fost reales sâmbătă în funcţia de preşedinte al filialei judeţene UDMR Hunedoara, noua structură de conducere propunându-şi ca Uniunea să obţină un scor electoral bun la alegerile pentru Parlamentul European şi să-şi întărească prezenţa în administraţia publică din localităţile în care trăiesc membri ai comunităţii maghiare.

Organizaţia PDL Deva are un nou preşedinte

12/10/2013, Agerpres

Noul preşedinte al organizaţiei Partidului Democrat Liberal Deva este, de sâmbătă, Ioan Emanuel Clej, în vârstă de 29 de ani, acesta fiind ales în funcţie de către delegaţii care au participat la şedinţa de alegeri a Biroului Permanent Local Deva.

Deputatul Laurenţiu Nistor a fost reales preşedintele PSD Hunedoara

07/04/2013, Agerpres

Deputatul Laurenţiu Nistor a fost reales, duminică, în funcţia de preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara, cu prilejul conferinţei judeţene de alegeri, el fiind, de altfel, şi singurul candidat pentru un nou mandat.