Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Olt

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Olt

Deputatul PNL Gigel Ştirbu va candida pentru Consiliul Judeţean Olt

06/03/2016, Agerpres

Copreşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a anunţat, la lansarea candidaţilor liberali din judeţ la alegerile locale, că va candida din partea PNL pentru Consiliul Judeţean Olt.

Viceprimarul municipiului Slatina, Cristian Bircea, va fi candidatul ALDE pentru primărie

18/12/2015, Agerpres

Viceprimarul municipiului Slatina, Cristian Bircea, a fost desemnat candidatul ALDE pentru fotoliul de primar, a anunţat preşedintele ALDE Olt, senatorul Mihai Niţă.

Profesorul Marius Bălaşa a fost desemnat candidat al PNL pentru Primăria Slatina

01/11/2015, Agerpres

Copreşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a anunţat că profesorul Marius Bălaşa a fost nominalizat drept candidat al PNL la Primăria Slatina, după ce un sondaj efectuat de un institut specializat, la cererea partidului, a arătat că dintre toţi cei patru competitori liberali, Bălaşa este primul loc în opţiunile electoratului din municipiu.

Olt: Gigel Ştirbu (PNL) afirmă că liberalii au "şanse reale" de a câştiga la alegerile locale în Slatina şi la CJ

09/10/2015, Agerpres

Deputatul Gigel Ştirbu, copreşedinte al PNL Olt, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că la alegerile locale din anul 2016 candidaţii liberali au "şanse reale" de a câştiga competiţia electorală, atât fotoliile de primari de oraşe cât şi la Consiliul Judeţean Olt.

Patru liberali în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Slatina

18/09/2015, Agerpres

Liberalii slătineni Marius Bălaşa, Sorin Brătoi, Marian Căruntu şi Gabriel Buliteanu sunt cele patru persoane aflate în competiţia pentru desemnarea candidatului PNL la fotoliul de primar al municipiului Slatina, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Marius Bălaşa, care acuză adversarii politici că au început o campanie denigratoare împotriva sa.