Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Mureş

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Mureş

Dorin Florea a câștigat al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș

06/06/2016, Agerpres

Candidatul independent Dorin Florea a câștigat în urma scrutinului de duminică al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș, numărătoarea paralelă efectuată de PNL evidențiind o diferență de circa 1.500 de voturi față de principalul său contracandidat, independentul Soos Zoltan.

PSD Mureş a validat candidaturile la primăriile din cinci oraşe şi 23 de comune din zona sud-vest a judeţului

28/03/2016, Agerpres

Secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, a declarat că, până în prezent, Comitetul Executiv al organizaţiei a validat candidaturile la primăriile din cinci oraşe şi 23 de comune din zona sud-vest a judeţului, urmând ca nominalizările pentru zona de nord-est să fie validate în zilele următoare.

Deputatul Vasile Gliga a fost reales la conducerea PSD Mureş

26/07/2015, Agerpres

Deputatul Vasile Gliga a fost reales, duminică, cu unanimitate de voturi, la conducerea PSD Mureş, în cadrul Conferinţei Judeţene a formaţiunii la care au participat în jur de 400 de delegaţi, alături de vicepreşedintele formaţiunii, Mircea Duşa, şi de secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

Preşedintele PNL Târgu Mureş a demisionat din partid, nemulţumit de fuziunea cu PDL

28/07/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, şi-a anunţat luni demisia din toate funcţiile politice şi din partid, fiind nemulţumită de decizia formaţiunii liberale de a fuziona cu Partidul Democrat Liberal, anunţul respectiv luându-l prin surprindere pe liderul PNL Mureş, Ciprian Dobre.

UDMR nu are ce pierde dacă iese de la guvernare, susţine liderul filialei Mureș

11/07/2014, Agerpres

Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) Mureş, Brassai Zsombor, a declarat joi că din perspectiva organizaţiei judeţene nu va fi nicio pierdere dacă Uniunea iese de la guvernare, întrucât pe plan local, pe probleme specifice maghiarimii, nu a existat nicio colaborare cu Partidul Social Democrat (PSD).