Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Mehedinţi

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Mehedinţi

Profesorul Petre Pătăşanu este propunerea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Orşova

02/03/2016, Agerpres

Comitetul executiv al Partidului Social Democrat Mehedinţi a stabilit candidatul pentru Primăria municipiului Orşova în persoana profesorului Petre Pătăşanu.

Senatorul Marius Bălu este candidatul PNL pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al CJ Mehedinţi

26/01/2016, Agerpres

Preşedintele Filialei Mehedinţi a Partidului Naţional Liberal, Virgil Popescu, a declarat că în şedinţa de marţi a Biroului Politic Naţional al formaţiunii a fost validată candidatura senatorului Marius Bălu pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Opt liberali, în competiţia internă pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al Orşovei

19/08/2015, Agerpres

Opt liberali şi-au anunţat intrarea în competiţia internă pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2016 la funcţia de primar al municipiului Orşova, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele filialei Mehedinţi a Partidului Naţional Liberal (PNL), Virgil Popescu.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, este noul preşedinte al UNPR Mehedinţi

27/10/2014, Agerpres

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, este noul preşedinte al Filialei Mehedinţi a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), vechiul lider al progresiştilor, Alin Nicolicea, urmând să preia atribuţiunile prim-vicepreşedintelui, a declarat deputatul Eugen Nicolicea.

Liberalii mehedinţeni susţin trecerea grupului de europarlamentari PNL de la ALDE la PPE

06/06/2014, Agerpres

Vicepreşedintele filialei Mehedinţi a PNL, Alexandru Ioan Morţun, a declarat joi pentru AGERPRES că delegaţii liberali din judeţ la Congresul din 28-29 iunie au primit mandatul să voteze trecerea grupului de europarlamentari din ALDE la PPE.