Home » Partide politice » Partidul National Liberal » Filiale Gorj

Partidul National Liberal / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre PNL Gorj

PSD a câștigat în 45 de localități din județul Gorj

06/06/2016, Agerpres

Partidul Social Democrat a câștigat în 45 din cele 70 de localități din județul Gorj, în două comune, Drăguțești și Turcinești, fiind solicitată renumărarea voturilor din cauza diferenței foarte mici dintre candidatul social-democrat și următorul clasat, cel liberal, a declarat purtătorul de cuvânt al formațiunii, Anca Bordușanu.

Senatorul Dian Popescu a fost desemnat în funcţia de copreşedinte al filialei judeţene ALDE Gorj

03/02/2016, Agerpres

Senatorul ALDE Dian Popescu a fost desemnat copreşedinte al organizaţiei judeţene Gorj a acestei formaţiuni politice, acesta declarând că urmează o şedinţă în care va fi evaluată situaţia Biroului Politic Judeţean al partidului.

Liberalii gorjeni vor solicita excluderea din partid a senatorului Dian Popescu

03/12/2015, Agerpres

Liberalii gorjeni vor solicita Biroului Politic Naţional (BPN) al PNL excluderea din partid a senatorului Dian Popescu, a declarat copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu.

Gorj: PNL vrea un concurs de soluţii pentru protejarea operelor lui Brâncuşi de intemperii şi de scrijeliturile oamenilor

09/10/2015, Agerpres

Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj vor iniţia un proiect de hotărâre în vederea organizării unui concurs de soluţii pentru protejarea operelor sculptorului Constantin Brâncuşi, aflate în municipiul Târgu-Jiu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, copreşedintele formaţiunii politice, Dan Vâlceanu.

Cinci liberali şi-au manifestat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu

03/08/2015, Agerpres

Cinci liberali şi-au manifestat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, urmând ca partidul să stabilească în urma unui sondaj de opinie persoana desemnată să intre în alegeri, a declarat luni purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Şuţă.