Home » Consultanti » Profile Communication

Profile Communication

 Profile Communication
Profile Communication este o firmă de relaţii publice şi consultanţă în domeniile politic, comercial şi al administraţiei publice. Compania este pe piaţă din anul 2003.

Profesionalismul şi expertiza echipei Profile Communication au fost probate pe parcursul mai multor campanii electorale şi de relaţii publice, atât la nivel central, cât şi la nivel local.

Avantajul firmei Profile Communication este personalul ei tânăr şi dinamic, adaptabil şi capabil să facă faţă oricărei provocări impuse de specificul profesiei. Angajaţii Profile Communication au pregătiri academice şi experienţe profesionale diverse – jurnalism, ştiinţe politice, economie, drept sau comunicare publică. Cunoaşterea detaliată a modului în care funcţionează partidele politice, administraţia centrală şi locală, mediul de afaceri şi mass-media constituie un atu în activitatea companiei.

Echipa Profile Communication este formată din 9 persoane, iar directorul echipei este Adrian ŢIBU.

Profile Communication se bazează pe forţa strategiilor pozitive, de valorizare a clientului, pe identificarea punctelor slabe ale adversarilor, totul însă în limitele eleganţei.
Contact

Telefon fix: 031.8052310
Telefon mobil: 0724.279245
Fax: 031.8052310


Web personal: www.profile.com.ro
Web:
Blog: —
Email: info@profile.com.ro

Ştiri despre personalităţi politice

Liviu Dragnea: “Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie”

01/07/2016, Agerpres

Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie, a declarat joi, la Târgovişte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Octavian Bumbu: “S-a discutat între colegii de la UNPR că o alianţă cu PNL ar avea inclusiv gir de la Cotroceni”

01/07/2016, Agerpres

Senatorul PSD Octavian Bumbu a declarat că între foştii săi colegi de la UNPR s-a discutat că o alianţă dintre acest partid şi PNL ar fi avut girul Cotrocenilor, iar el a transmis acest lucru la PSD, adăugând că nu are, însă, nicio dovadă în acest sens.

CExN al PSD a decis numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii cu rezultate slabe la alegerile locale

01/07/2016, Agerpres

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, la Târgovişte, numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Ionuţ Stroe: “Declaraţiile lui Dragnea privind discutarea la Cotroceni a fuziunii PNL-UNPR – tendenţioase sunt bazate pe informaţii false”

01/07/2016, Agerpres

Declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la discutarea la Palatul Cotroceni a unei fuziuni între PNL şi UNPR sunt tendenţioase şi bazate pe informaţii false, susţine purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

Valeriu Steriu: “Am fost la Cotroceni, dar nu să negociez”

01/07/2016, Agerpres

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a precizat, joi, că a fost la Cotroceni, dar nu să negocieze, ci a fost cu Liviu Dragnea şi ceilalţi lideri ai partidelor parlamentare la consultarea pe tema Brexit.

Senatorul Doina Federovici preia preşedinţia organizaţiei judeţene PSD Botoşani, după demisia lui Ovidiu Portariuc

01/07/2016, Agerpres

Senatorul Doina Federovici a fost desemnată, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, după ce Ovidiu Portariuc şi-a depus demisia ca urmare a pierderii alegerilor pentru Primăria municipiului Botoşani, se arată într-un comunicat al PSD.

Dragnea: “Trebuie lămurită informaţia dacă Oprea şi Steriu au vorbit cu Iohannis, pentru că ar fi implicare neconstituţională a preşedintelui”

01/07/2016, Agerpres

Informaţia conform căreia liderii UNPR Valeriu Steriu şi Gabriel Oprea s-ar fi întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis trebuie lămurită, pentru că ar fi vorba despre implicare neconstituţională a şefului statului în viaţa de partid, consideră preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Parlamentarii intră de vineri, oficial, în vacanţă

01/07/2016, Agerpres

Senatorii şi deputaţii intră de vineri, oficial, în vacanţă, aceştia urmând să revină în Parlament în septembrie, când începe sesiunea de toamnă.

Klaus Iohannis îi cheamă luni la Cotroceni pe Cioloş, Isărescu şi liderii partidelor pentru a doua rundă de consultări pe Brexit

01/07/2016, Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, începând cu ora 17,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

Sebastian Burduja a fost ales preşedinte al Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor

01/07/2016, Agerpres

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi-a ales conducerea, preşedintele acestei organizaţii fiind Sebastian Burduja, informează un comunicat de presă.