Home » Personalitati politice » Ovidiu - Cristian Iane

Ovidiu - Cristian Iane

Ovidiu - Cristian Iane
Se poate!

Numele meu este Ovidiu Cristian Iane. Sunt parlamentar la primul mandat.

Cred că nu culoarea politică este esenţială pentru un om politic, ci ceea ce face el cu adevărat pentru cei care i-au acordat girul.
Cred că românii au nevoie de o alternativă formată din profesionişti preocupaţi de nevoile oamenilor, iar un profesionist nu lucrează după culoarea politică, ci după expertiza sa.
Cred că gradul de încredere cetăţenească în promisiunile şi programele de guvernare ale celor aflaţi fie la putere, fie în opoziţie, a atins demult un nivel critic şi ameninţă să colapseze.
Cred că votul din 9 decembrie 2012 trebuie să ne determine să fim responsabili şi să acţionăm pertinent şi eficient.
Cred că trebuie să reclădim românilor respectul de sine şi, mai ales, o viaţă decentă într-o ţară din care nimeni să nu mai vrea să plece în căutarea a ceva mai bun.
Sunt omul politic care va alege întotdeauna implicarea, nu vorbele ce nu se vor concretiza niciodată în fapte.
Sunt liderul care crede în cooperarea politică, în dialog, în dezbaterile constructive şi într-un viitor în care promisiunile oamenilor politici nu vor mai reprezenta niciodată o temă de suspiciune.

Sunt OVIDIU CRISTIAN IANE şi cred că SE POATE!

Data nasterii: 12/10/1970
Locul nasterii: Mun. Craiova, Jud. Dolj
Profesia: economist
Functia actuala: Deputat de Suceava - Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării; Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic
Functia politica: Membru PSD
Documente din anul 2018
Selecteaza documentele din anul 
Contact

Telefon fix: —
Telefon mobil: 0722 237888
Fax: —


Web personal: —
Web: Camera Deputatilor
Blog: —
Email: ovidiu.iane@cdep.ro; ovidiu.iane@gmail.com
Pagina Facebook

Stiri despre personalitati politice

Liviu Dragnea: “Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie”

01/07/2016, Agerpres

Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie, a declarat joi, la Târgovişte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Octavian Bumbu: “S-a discutat între colegii de la UNPR că o alianţă cu PNL ar avea inclusiv gir de la Cotroceni”

01/07/2016, Agerpres

Senatorul PSD Octavian Bumbu a declarat că între foştii săi colegi de la UNPR s-a discutat că o alianţă dintre acest partid şi PNL ar fi avut girul Cotrocenilor, iar el a transmis acest lucru la PSD, adăugând că nu are, însă, nicio dovadă în acest sens.

CExN al PSD a decis numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii cu rezultate slabe la alegerile locale

01/07/2016, Agerpres

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, la Târgovişte, numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Ionuţ Stroe: “Declaraţiile lui Dragnea privind discutarea la Cotroceni a fuziunii PNL-UNPR – tendenţioase sunt bazate pe informaţii false”

01/07/2016, Agerpres

Declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la discutarea la Palatul Cotroceni a unei fuziuni între PNL şi UNPR sunt tendenţioase şi bazate pe informaţii false, susţine purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.