Home » Personalitati politice » Maria Aldea

Maria Aldea

Maria Aldea
M-am născut în Bacău, la 29 ianuarie 1953 fiind primul copil al părinților mei, Olimpia și Vasile Butucaru.
Am urmat Școala generală nr. 7 în Bacău și apoi Liceul " Vasile Alecsandri" din Bacău.
În anul 1972 am fost admisă la Universitatea " Alexandru Ioan Cuza" ,Facultatea de Drept Iași, facultate pe care am absolvit-o în anul 1976.
În primii ani am lucrat în calitate de jurisconsult la Intreprinderea de Transport Auto Iași și Fabrica de Confecții Iași, iar ulterior am fost admisă în corpul judecătorilor la Judecătoria Iași.
În anul 1994 am demisionat din magistratură și am fost admisă în Baroul Iași.
În anul 1995, când a intrat în vigoare Legea nr. 51 privind profesia de avocat am înființat împreună cu regretata mea colegă Elena Domnaru, Societatea civilă de avocați, iar ulterior decesului acesteia mi-am continuat activitatea în cadrul Cabinetului de Avocat.
Am fost membră a Consiliului Baroului Iași până în anul 2011, iar de atunci sunt membră în conducerea Casei de Asigurări a Avocaților din România.
În anul 2009 am devenit practician în insolvență și împreună cu încă trei colegi avocați am fondat Casa de insolvență A&B SPRL.
Sunt căsătorită de aproape 40 de ani, soțul meu fiind în prezent pensionar M.Ap .N.
Avem o fiică, doctor în psihologie, căsătorită și care trăieste de 12 ani în Statele Unite ale Americii.
Avem o nepoțică de 4 ani și 9 luni.


Data nasterii: 29/01/1953
Locul nasterii: Bacău
Profesia: Avocat
Contact

Telefon fix: —
Telefon mobil: —
Fax: —


Web personal: —
Web: —
Blog: —
Email: Mariaaldea@yahoo.com
Pagina Facebook

Stiri despre personalitati politice

Liviu Dragnea: “Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie”

01/07/2016, Agerpres

Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie, a declarat joi, la Târgovişte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Octavian Bumbu: “S-a discutat între colegii de la UNPR că o alianţă cu PNL ar avea inclusiv gir de la Cotroceni”

01/07/2016, Agerpres

Senatorul PSD Octavian Bumbu a declarat că între foştii săi colegi de la UNPR s-a discutat că o alianţă dintre acest partid şi PNL ar fi avut girul Cotrocenilor, iar el a transmis acest lucru la PSD, adăugând că nu are, însă, nicio dovadă în acest sens.

CExN al PSD a decis numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii cu rezultate slabe la alegerile locale

01/07/2016, Agerpres

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, la Târgovişte, numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Ionuţ Stroe: “Declaraţiile lui Dragnea privind discutarea la Cotroceni a fuziunii PNL-UNPR – tendenţioase sunt bazate pe informaţii false”

01/07/2016, Agerpres

Declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la discutarea la Palatul Cotroceni a unei fuziuni între PNL şi UNPR sunt tendenţioase şi bazate pe informaţii false, susţine purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.