Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Teleorman

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Teleorman

Deputatul Marin Almăjanu a fost reales preşedintele organizaţiei PNL Teleorman

10/11/2013, Agerpres

Deputatul Marin Almăjanu a fost reales, vineri, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Teleorman, cu peste 500 de voturi şi doar trei împotrivă.

Cine candidează la şefia Consiliului Judeţean Teleorman

14/01/2013, Agerpres

Conducerea Organizaţiei PDL Teleorman a depus luni seară la sediul din Alexandria al Biroului Electoral Judeţean documentele privind candidatura lui Constantin Amariei la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, care este disputată prin organizarea de alegeri în ziua de 3 februarie.

ARD a solicitat renumărarea voturilor în circa 180 de secţii din judeţul Teleorman

11/12/2012, Agerpres

Alianţa România Dreaptă Teleorman, prin preşedintele filialei, Marian Zlotea, a depus o plângere la Biroul Electoral Judeţean prin care solicită renumărarea voturilor în aproximativ 180 de secţii din judeţul din sudul ţării. De asemenea, ARD semnalează nereguli la centralizarea voturilor şi întocmirea proceselor verbale la nivelul birourilor electorale de secţie.

Marian Zlotea a fost împuternicit la şefia organizaţiei judeţene a PDL Teleorman

15/08/2012, Agerpres

Deputatul Adrian Bădulescu a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă că împuternicirea dată de conducerea naţională a democrat-liberalilor unui bucureştean, Marian Zlotea, ca preşedinte al organizaţiei judeţene din Teleorman va conduce la "dezamorsarea unei stări conflictuale" apărute la nivel local mai ales după referendumul din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

PDL şi PNŢCD au constituit Alianţa pentru Teleorman

28/03/2012, Agepres

Două organizaţii judeţene, PDL şi PNŢCD, au constituit Alianţa pentru Teleorman în vederea alegerilor locale din luna iunie.