Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Sălaj

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Sălaj

Ionel Ciunt (PSD) este noul primar al Zalăului, cu 40,88% din sufragii

08/06/2016, Agerpres

Social-democratul Ionel Ciunt este noul primar al Zalăului, el obţinând la alegerile locale de duminică 40,88% din sufragii, respectiv 8.714 din totalul de 21.315 voturi valabil exprimate, în timp ce actual primar, liberalul Radu Căpîlnaşiu, a primit 21,44% din voturi (4.570), conform datelor definitive centralizate de Biroul Electoral Municipal (BEM).

Deputatul Lucian Bode a fost reconfirmat preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sălaj

08/12/2013, Agerpres

Deputatul Lucian Bode a fost reconfirmat, vineri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sălaj, alegerile interne având loc la Şimleu Silvaniei, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean de Coordonare.

Democrat liberalii din Sălaj îl doresc pe Cătălin Predoiu candidat al PDL la prezidenţiale

03/11/2013, Agerpres

Cătălin Predoiu este opţiunea democrat-liberalilor din Sălaj pentru candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2014, el fiind votat, sâmbătă, de 85% din cei circa 1.300 de membrii de partid prezenţi la cele şase centre de votare din judeţ, în vreme ce contracandidatul său, Gheorghe Falcă, a primit 15% din voturi.

Preşedintele organizaţiei PNL Zalău a fost reconfirmat în funcţie

02/06/2013, Agerpres

Liderul organizaţiei municipale Zalău a PNL, Sergiu Şildan, a fost reales în funcţie, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene Sălaj a liberalilor, Radu Căpîlnaşiu.

Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Sălaj a fost reconfirmată în funcţie

04/04/2013, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Sălaj a PSD, Tiberiu Marc, şi prim-vicepreşedintele Iuliu Nosa au fost reconfirmaţi pentru un nou mandat de patru ani la conducerea structurii judeţene a social democraţilor joi, în cadrul Conferinţei Judeţene a partidului.