Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Prahova

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Prahova

Codrin Ştefănescu va coordona activitatea organizației PSD Prahova

27/07/2015, Agerpres

Secretarul general adjunct al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, va asigura conducerea interimară a Organizaţiei PSD Prahova, a anunţat luni preşedintele interimar al formaţiunii Liviu Dragnea.

Deputatul Ion Eparu este președinte interimar al PSD Ploiești după demisia lui Iulian Bădescu

13/03/2015, Agerpres

Deputatul Ion Eparu a fost desemnat președinte interimar al PSD Ploiești, după demisia din partid a fostului lider al organizației, primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, arestat preventiv pentru abuz în serviciu și luare de mită, informează un comunicat al organizației locale a social-democraților.

Liderul filialei PNL Prahova este “surprins neplăcut” de “bâlbâiala” privind numirile din Justiţie

04/04/2013, Agerpres

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a declarat, joi, că este “surprins neplăcut” de “bâlbâiala” privind numirile din Justiţie, apreciind că PNL nu este un partid “care să se mulţumescă cu firimituri şi cu jumătăţi de măsură”.

Conducere nouă la PNL Ploieşti

02/04/2012, Agerpres

Organizaţia PNL Ploieşti are o nouă conducere după ce preşedintele acesteia, Cătălina Bozianu, care este şi viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ, a fost revocată din funcţie pe motiv că a colaborat cu PDL.

Peste 200 de tineri liberali prahoveni au demisionat din PNL

29/02/2012, Agepres

Peste 200 de tineri liberali prahoveni au demisionat din PNL pe motiv că la nivelul conducerii partidului nu se mai respectă statutul, dar şi deoarece liderul liberalilor, Crin Antonescu, "a ratat" şansa de a acţiona ca garant al democraţiei şi al libertăţii în interiorul PNL.