Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Mureş

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Mureş

Soos Zoltan a fost ales candidatul de etnie maghiară pentru Primăria Târgu Mureş

12/10/2015, Agerpres

Directorul Muzeului Judeţean Mureş, Soos Zoltan, vicepreşedintele UDMR Mureş, a fost ales cu majoritate de voturi pentru a fi candidatul maghiar la Primăria Târgu Mureş în alegerile locale de anul viitor, în cadrul unui scrutin intern organizat de formaţiunile politice de origine maghiară, UDMR, PPMT şi PCM.

Liderul PNL Mureş nu crede că se vor lua măsuri de excludere din partid, deşi există precedente

05/02/2013, Agerpres

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, a declarat marţi că nu crede că la congresul partidului din această lună va fi luată măsura excluderii din partid a lui Călin Popescu-Tăriceanu şi a lui Andrei Chiliman, însă a precizat că liberalii au două precedente, Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, care au fost excluşi în urma unor declaraţii politice.

PSD Mureş îl acuză pe prefectul judeţului că se implică în campania electorală de pe funcţia publică deţinută

04/04/2012, Agepres

Preşedintele PSD Mureş, Alexandru Petru Frătean, şi secretarul executiv al PSD Mureş, Cornel Brişcaru, candidatul USL la Primăria Târgu Mureş, l-au acuzat marţi pe prefectul judeţului Marius Paşcan că se implică în campania electorală de pe funcţia publică pe care o deţine, în condiţiile în care a anunţat că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean.

PSD Mureş a desemnat candidaţii la Primăria Târgu Mureş şi CJ, pentru sondajul intern din USL

16/05/2011, Agerpres

Conducerea PSD Mureş a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că a desemnat candidaţii pentru Primăria Târgu Mureş şi Consiliul Judeţean Mureş, care vor intra în sondajul intern pentru desemnarea unor candidaţi comuni ai Uniunii Social Liberale.

Victor Ponta este aşteptat să participe la sfârşitul săptămânii la alegerea liderului PSD Târgu Mureş

16/02/2011, Agerpres

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Târgu Mureş va fi ales la sfârşitul acestei săptămâni, la Conferinţa ordinară fiind aşteptat să participe şi liderul social-democraţilor, Victor Ponta.