Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Iaşi

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Iaşi

S-a ales noua conducere la PSD Iași

05/10/2015, Agerpres

Victorel Lupu şi Mihai Chirica vor conduce Organizaţia judeţeană a PSD Iaşi, ei fiind aleşi sâmbătă în funcţia de preşedinte, respectiv preşedinte executiv al filialei.

UNPR vrea 10% dintre primăriile judeţului Iaşi

21/09/2015, Agerpres

Liderii filialei ieşene a UNPR au declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că la alegerile din 2016 speră să obţină 10 la sută dintre primăriile şi consiliile locale din judeţ.

Conducerea PSD a respins reinstalarea lui Gheorghe Nichita la şefia filialei ieşene

08/09/2015, Agerpres

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că membrii Biroului Permanent Naţional al partidului au respins revenirea lui Gheorghe Nichita în funcţia de preşedinte al filialei judeţene Iaşi a social-democraţilor.

Consilierii ALDE vor suspendarea sau eliberarea din funcţia de preşedinte al CJ Iași a lui Adomniţei

17/07/2015, Agerpres

Consilierii judeţeni ALDE au cerut joi, într-o conferinţă de presă, eliberarea din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi a liberalului Cristian Mihai Adomniţei, cercetar sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual. Victor Chirilă, consilier judeţean cu atribuţii de vicepreşedinte al CJ, a declarat că schimbarea din funcţie a liberalului Cristian Adomniţei este necesară deoarece activitatea Consiliului este blocată.

Partidul Liberal Reformator şi-a lansat o nouă filialăla Iași

10/07/2014, Agerpres

Grupul de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale, reprezentat de trei dintre consilierii judeţeni liberali, a lansat, miercuri, la Iaşi, o filială a Partidului Liberal Reformator (PLR), şi a anunţat, totodată, că va susţine candidatura fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu la funcţia de preşedinte al României.