Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Ialomiţa

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Ialomiţa

Silvian Ciupercă a fost reales preşedinte al PSD Ialomiţa

30/03/2013, Agerpres

Vasile Silvian Ciupercă a fost reconfirmat, joi seară, în cadrul conferinţei organizaţiei judeţene a PSD Ialomiţa, în funcţia de preşedinte, în competiţia cu deputatul Marian Neacşu, liderul Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

Cezar Zamfir, viceprimarul municipiului Slobozia, este noul preşedinte al organizaţiei PNL din municipiu

02/03/2013, Agerpres

Cezar Zamfir, viceprimarul municipiului Slobozia, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei PNL Slobozia, în cadrul adunării generale a liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ.

Vasile Blaga spune că organizaţia PDL Ialomiţa s-a situat în media partidului şi "nu va tăia capete"

17/01/2013, Agerpres

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a participat, miercuri, la şedinţa Colegiului Director al organizaţiei PDL Ialomiţa, pentru a analiza rezultatele obţinute la alegerile parlamentare, în urma cărora Alianţa România Dreaptă s-a clasat pe locul III în preferinţele electoratului ialomiţean, fiind votată de 15,74% dintre alegători la Senat şi 16,21% la Camera Deputaţilor.

Primarul din Ţăndărei a trecut la PDL

17/04/2012, Agerpres

Primarul oraşului Ţăndărei, Vasile Sava (PSD) şi primarul comunei Gura Ialomiţei, Jipa Ioan (PNL), au fost prezentaţi ca viitori candidaţi din partea PDL.

UNPR şi PDL au format Alianţa pentru Ialomiţa

28/03/2012, Agepres

Organizaţiile judeţene ale Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi Partidului Democrat Liberal au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, formarea Alianţei pentru Ialomiţa.