Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Giurgiu

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Giurgiu

Liderul judeţean al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, şi-a anunţat candidatura pentru Consiliul Județean

17/03/2016, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat că va candida la Consiliul Judeţean, el exprimându-şi convingerea că social-democraţii vor obţine majoritatea în forul administrativ judeţean, dar vor face şi alianţe cu UNPR şi ALDE pentru a obţine preşedinţia CJ.

Preşedintele CJ Giurgiu, Vasile Mustăţea, s-a alăturat ALDE

10/03/2016, Agerpres

Co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Giurgiu, că preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Mustăţea (PNL), şi fostul viceprimar al municipiului reşedinţă, Alexandru Vladu (exclus de o săptămână din PSD), au ales să se alăture echipei ALDE.

Preşedintele CJ Giurgiu, Vasile Mustăţea, ar putea fi eliminat din PNL

23/11/2015, Agerpres

Copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că este posibilă o eliminare din partid a preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, deoarece acesta a permis numirea unor persoane din PSD şi ALDE la conducerea a trei asociaţii de dezvoltare intercomunitară din judeţ, constituite de administraţiile locale pentru a derula proiectele cu fonduri UE.

Un număr de 20 de dosare depuse pentru ocuparea funcţiilor de conducere la organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu

17/07/2015, Agerpres

Un număr de 20 de dosare au fost depuse la sediul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu pentru ocuparea funcţiilor de conducere în cadrul organizaţiei, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor giurgiuveni, Răzvan Cuc.

Raluca Surdu asigură interimatul la conducerea PNL Giurgiu

25/01/2015, Agerpres

Preşedintele filialei Giurgiu a liberalilor, Vasile Musteţea, va fi înlocuit la conducerea organizaţiei, ca interimar, de Raluca Surdu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL, Alina Gorghiu.