Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Galaţi

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Galaţi

Tânărul Ionuţ Pucheanu a fost desemnat candidat al PSD pentru Primăria Galaţi

12/12/2015, Agerpres

Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi l-a desemnat pe Ionuţ Pucheanu, preşedintele organizaţiei municipale TSD Galaţi, să candideze la funcţia de primar al municipiului Galaţi, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan.

PDL şi PNL ar putea alcătui majorităţi în circa 20 de localităţi din Galați

04/06/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Galaţi, Doruleţ Resmeriţă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că PDL şi Partidul Naţional Liberal (PNL) ar putea asigura majorităţi în consiliile locale din aproximativ 20 de localităţi în urma fuziunii.

Deputatul Victor Paul Dobre a fost reales la conducerea PNL Galaţi

02/06/2013, Agerpres

Conferinţa Teritorială PNL Galaţi l-a reales cu o majoritate confortabilă duminică pe deputatul Victor Paul Dobre în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a liberalilor.

În Galaţi, USL are 66% la Senat şi 65,21% la Camera Deputaţilor, potrivit unor rezultate parţiale

10/12/2012, Agerpres

Până la ora 10,00, au fost centralizate rezultatele din 277 de secţii de votare din totalul de 436 din judeţul Galaţi, reprezentând 63,53%, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea Crângan.

ACS Galaţi are opt colegii, iar ACD cinci

24/09/2012, Agerpres

Vicepreşedintele PNL Victor Paul Dobre a anunţat, vineri, la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că în urma negocierilor şi repartiţiei de la şedinţa USL de la Murighiol, în judeţul Galaţi Alianţa de Centru-Stânga (ACS) formată din PSD şi UNPR a primit opt colegii, iar Alianţa de Centru-Dreapta (ACD) formată din PNL şi PC a obţinut cinci colegii.