Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Dolj

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Dolj

Pavel Badea a fost confirmat drept candidat al PNL pentu funcţia de primar al Craiovei

26/11/2015, Agerpres

Conducerea PNL Dolj l-a prezentat, joi seara, pe fostul fotbalist Pavel Badea, în prezent consilier local la Craiova, drept candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Craiova la alegerile din 2016.

Antonie Solomon va candida pentru Senat în Colegiul 1 Craiova din partea PP-DD

19/10/2012, Agerpres

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, care în urmă cu o săptămână a demisionat din UNPR unde a deţinut funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Dolj, va candida la alegerile din 9 decembrie pentru Senat pe Colegiul 1 Craiova care în acest momentul este reprezentat în camera superioară a Parlamentului de către democrat-liberalul Radu Berceanu.

Preşedintele PDL Craiova îl sustine pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al PDL

18/06/2012, Agerpres

Preşedintele PDL Craiova, Mărinică Dincă, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă că dacă Vasile Blaga va candida pentru funcţia de preşedinte al PDL la Convenţia Naţională de la sfârşitul acestei luni, el îl susţine.

Radu Berceanu: "La nivelul PDL Dolj purtăm discuţii cu PNŢCD şi Partidul Ecologist pentru o posibilă alianţă la locale"

06/03/2012, Agerpres

Senatorul Radu Berceanu a declarat, luni, la Parlament, că la nivelul Organizaţiei PDL Dolj se poartă negocieri pentru o formulă de alianţă electorală la alegerile locale cu reprezentanţi ai PNŢCD şi PER şi a precizat că în cazul în care se va ajunge la parafarea unei astfel de înţelegeri se va merge în alegeri sub o siglă de alianţă convenită.

Antonie Solomon nu doreşte liste comune UNPR-PDL şi nici să fie susţinut de PDL la alegerile locale

25/01/2012, Agerpres

Primarul Craiovei, democrat-liberalul Antonie Solomon, care a anunţat că la alegerile locale din acest an va candida din partea UNPR, a declarat, miercuri, că nu doreşte liste comune PDL-UNPR pentru viitorul consiliu local al Craiovei şi nici să fie susţinut de PDL.