Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Constanţa

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Constanţa

Senatorul Gigi Chiru va candida din partea ALDE pentru Primăria Constanţa

12/04/2016, Agerpres

Senatorul Christian Gigi Chiru, care a anunţat marţi pe Facebook că se desparte de PNL şi va deveni membru al ALDE, va fi candidatul liberal democraţilor pentru Primăria Municipiului Constanţa, a declarat liderul organizaţiei judeţene a ALDE, Mircea Banias.

PNŢCD anunţă că o alianţă a partidelor mici de dreapta va avea candidat comun la primăria municipiului Constanţa

07/02/2016, Agerpres

Liderul organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa, Adrian Ţapliuc, a anunţat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va face parte dintr-o alianţă de dreapta, formată din partide mici, care va avea un candidat comun la Primăria Constanţa, la alegerile locale din iunie.

Liderul PDL Mangalia, Zanfir Iorguş, a devenit preşedintele organizaţiei PSD din aceeaşi localitate

06/10/2014, Agerpres

Liderul PDL Mangalia, Zanfir Iorguş, este, începând de luni, preşedintele interimar al organizaţiei PSD din aceeaşi localitate, după ce acesta, împreună cu nouă democrat-liberali, printre care şase consilieri locali, au trecut la PSD.

Puţine şanse ca Radu Mazăre să aibă contracandidat la alegerile din filiala PSD Constanţa

27/02/2013, Agerpres

Reprezentanţi ai PSD Constanţa au declarat că liderul social-democraţilor constănţeni, Radu Mazăre, va fi singurul candidat la alegerile care vor avea loc în cadrul organizaţiei la începutul lunii aprilie, pentru că este greu de crezut că altcineva îşi va înregistra candidatura, având în vedere rezultatele electorale bune obţinute de primar şi de filiala pe care o conduce.

PNŢCD şi PER Constanţa sunt interesate de proiectul Mişcarea Populară

06/03/2012, Agerpres

Liderul judeţean al PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, a declarat, marţi, că proiectul Mişcarea Populară iniţiat de PDL îi interesează pe ţărăniştii constănţeni, iar dacă o astfel de alianţă între partide de centru dreapta s-ar realiza pe plan judeţean, ea trebuie să aibă la bază negocieri purtate ''pe baze corecte, pe principii de valori - personalităţi locale'' pentru câştigarea viitoarelor alegeri locale.