Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Caraş-Severin

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Caraş-Severin

Europarlamentarul Victor Negrescu şi-a deschis cabinet parlamentar la Reşiţa

28/07/2014, Agerpres

Cel mai tânăr europarlamentar român, Victor Negrescu (PSD), şi-a deschis luni, la Reşiţa, cel de-al patrulea birou europarlamentar din ţară.

Constantin Niţă acuză că în Caraş-Severin PNL nu-şi respectă înţelegerile şi promisiunile din protocolul USL

15/09/2013, Agerpres

În PSD Caraş-Severin există mai multe nemulţumiri legate de colaborarea cu PNL, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, vicepreşedintele filialei, Constantin Niţă.

Deputata Valeria Schelean a devenit preşedinte interimar al organizaţiei PDL Caraş-Severin

23/04/2013, Agerpres

Deputata PDL de Caraş-Severin Valeria Schelean a fost mandatată de Biroul Permanent Naţional să relanseze organizaţia judeţeană a partidului, în şedinţa BPN aceasta fiind numită preşedintă interimară a organizaţiei judeţene.

Ion Mocioalcă a fost reales preşedinte PSD Caraş-Severin

17/03/2013, Agerpres

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, reales sâmbătă, la Conferinţa Judeţeană a acestei formaţiuni politice, în fruntea partidului, a declarat că prioritatea filialei este de a câştiga alegerile europarlamentare.

Dispute între membrii organizaţiei PDL Caraş-Severin la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga

07/03/2013, Agerpres

Lansarea la Reşiţa a moţiunii preşedintelui PDL, Vasile Blaga, "România Dreaptă. PDL - Politică dincolo de lozinci", a dat naştere unor dispute între membrii partidului din Caraş-Severin, mai mulţi dintre cei prezenţi afirmând că preşedintele democrat-liberalilor cărăşeni, Nicuşor Vasilescu, ar fi impus primarilor PDL să o susţină pe Elena Udrea, în timp ce deputatul PDL de Caraş-Severin Valeria Schelean îl susţine pe Vasile Blaga.