Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Braşov

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Braşov

Alina Gorghiu: "Un eventual vot la Braşov pentru candidatul independent Scripcaru nu va exclude votul politic către PNL"

10/04/2016, Agerpres

Co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au declarat duminică, la Braşov, că mizează pe candidaţii acestei formaţiuni politice, Adrian Gabor pentru funcţia de primar al Braşovului şi Adrian Veştea pentru funcţia de preşedinte CJ şi se aşteaptă la obţinerea unui rezultat bun, chiar dacă primarul George Scripcaru va candida ca independent.

Organizaţia PP-DD Brașov vrea libertate în a alege cu cine face alianţe

06/06/2014, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Braşov a PP-DD, Ionel Fliundra, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că organizaţia judeţeană ar vrea libertate în a alege cu cine să facă alianţă politică, subliniind, totodată, că, în plan local, o apropiere de partidele de dreapta ar fi benefică.

Organizaţia PNL Brașov îl susţine pe Iohannis pentru conducerea partidului şi candidatura la prezidenţiale

03/06/2014, Agerpres

Delegaţia Permanentă a PNL Braşov a hotărât cu unanimitate de voturi susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL şi candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Naţional Liberal, se precizează într-un comunicat de presă transmis luni AGERPRES de către organizaţia judeţeană liberală.

Filiala judeţeană Brașov a Alianţei DA începe organizarea în teritoriu

19/03/2013, Agerpres

Conducerile filialelor Forţa Civică şi PNŢCD Braşov constituite în Alianţa DA au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că până la alegerile locale din 2016 se va face organizarea în teritoriu a filialei.

Aristotel Căncescu spune că nu va mai candida la nici o funcţie în PNL

06/02/2013, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al PNL la nivel naţional, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă că nu va mai candida la Congresul din 22-23 februarie la nici o funcţie în partid.