Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Botoşani

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Botoşani

Senatorul Doina Federovici preia preşedinţia organizaţiei judeţene PSD Botoşani, după demisia lui Ovidiu Portariuc

01/07/2016, Agerpres

Senatorul Doina Federovici a fost desemnată, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (PSD), în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, după ce Ovidiu Portariuc şi-a depus demisia ca urmare a pierderii alegerilor pentru Primăria municipiului Botoşani, se arată într-un comunicat al PSD.

Marian Petrache a devenit preşedinte interimar al organizaţiei PNL Botoşani

15/04/2015, Agerpres

Biroul Politic Naţional al vechiului PNL a decis miercuri ca secretarul general al partidului, Marian Petrache, să preia interimar şefia organizaţiei PNL Botoşani, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe.

Organizaţia municipală a PNL Botoşani nu îl susţine pe europarlamentarul Mihai Ţurcanu pentru şefia filialei judeţene

30/03/2015, Agerpres

Organizaţia municipală din Botoşani a Partidului Naţional Liberal critică decizia organizaţiei judeţene a partidului cu privire la propunerea unui nou preşedinte interimar al filialei, după demisia de vineri a lui Florin Ţurcanu.

Ovidiu Portariuc: "PNL nu poate cere sprijin candidaturii lui Antonescu cât are o alianţă cu PDL"

07/01/2014, Agerpres

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, Ovidiu Portariuc, a declarat marţi că PNL nu poate cere sprijin pentru Crin Antonescu în calitatea acestuia de candidat al USL la preşedinţie atât timp cât la nivelul organizaţiilor judeţene colaborează cu PDL.

Andrei Dolineaschi: "Prin refuzul de a face pace cu noi, Ţurcanu s-a dezis oficial de alegătorii USL"

09/12/2013, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, Andrei Dolineaschi, a declarat luni că refuzul preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, de a semna pactul de neagresiune şi colaborare propus de social-democraţi reprezintă o poziţie oficială prin care liderul liberalilor se dezice de cei care au votat Uniunea Social Liberală la alegerile din 2012.