Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Brăila

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Brăila

Deputatul Marian Dragomir este susţinut de organizaţia PSD pentru Primăria municipiului Brăila

14/01/2016, Agerpres

Deputatul Marian Dragomir a fost nominalizat drept candidatul organizaţiei PSD Brăila la alegerile pentru Primăria municipiului Brăila, după cum a confirmat preşedintele executiv al organizaţiei, primarul în funcţie Aurel Simionescu.

Deputatul Mihai Tudose este noul preşedinte al PSD Brăila

14/12/2014, Agerpres

Deputatul Mihai Tudose a fost ales, vineri, în Conferinţă extraordinară, preşedinte al PSD Brăila, în locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de corupţie.

USL a câştigat toate colegiile în judeţul Brăila, potrivit numărătorii paralele

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a câştigat toate cele şapte colegii din judeţul Brăila, cinci de deputaţi şi două de senatori, potrivit numărătorii paralele efectuate de USL în 80% din secţiile de votare.

PDL Brăila a dizolvat 12 organizaţii locale, inclusiv cea municipală, pentru rezultatele slabe din alegeri

09/07/2012, Agerpres

PDL a dizolvat la nivelul judeţului Brăila 12 organizaţii locale, inclusiv cea municipală condusă de deputatul Viorel Balcan, pentru rezultatele slabe obţinute în alegerile locale din iunie, după cum a declarat preşedintele PDL Brăila, Constantin Dumitriu.

PNG a intrat în Alianţa pentru Viitorul Brăilei

17/04/2012, Agerpres

PNG a intrat în Alianţa pentru Viitorul Brăilei (AVB), formaţiune nou-înfiinţată la nivelul judeţului Brăila, din care mai fac parte UNPR, PDL, PNŢCD şi PER, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PDL Brăila, Constantin Dumitriu.