Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Bihor

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Bihor

Adelina Coste este candidatul PSD pentru Primăria Oradea, după renunţarea lui Ionel Ghib

06/04/2016, Agerpres

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a prezentat noul candidat al social-democraţilor pentru Primăria Oradea, fiind vorba de jurista Adelina Coste, după ce candidatul anunţat iniţial, Ionel Ghib, a renunţat să mai intre în lupta electorală din motive personale.

Copreşedintele ALDE Bihor: Un ministru din teritoriu, precum Ilie Bolojan, ar porni descentralizarea

22/10/2015, Agerpres

Copreşedintele ALDE Bihor Mircea Teaha a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că în situaţia în care primarul orădean Ilie Bolojan ar ajunge ministru al Dezvoltării Regionale, s-ar găsi soluţii şi pentru repornirea discuţiilor privind regionalizarea şi descentralizarea.

Fostul viceprimar Ovidiu Mureşan a demisionat din funcţia de lider al PSD Oradea

22/02/2015, Agerpres

Fostul viceprimar orădean Ovidiu Mureşan, înlocuit recent din funcţie, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că şi-a depus demisia din funcţia de consilier local, dar şi din cea de preşedinte al PSD Oradea, fiind angajat de vineri ca şi director comercial la Compania de Apă Oradea, o instituţie subordonată Consiliului Local.

PPMT propune PCM o alianţă pentru alegerile locale din 2016

03/02/2015, Agerpres

Preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Szilagyi Zsolt, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că obiectivul principal al formaţiunii este să obţină rezultate bune la alegerile locale din 2016, el lansând în acest sens o invitaţie de alianţă Partidului Civic Maghiar (PCM).

Fostul lider PDL Dorin Corcheş s-a înscris în Partidul Conservator

27/06/2013, Agerpres

Vicepreşedintele PDL Bihor Dorin Corcheş, consilier municipal, care şi-a dat demisia marţi din această formaţiune, a anunţat joi că s-a înscris în Partidul Conservator, motivând că plecarea din PDL a fost determinată de lipsa de viziune politică a partidului dar şi de posibilitatea scindare a democrat-liberalilor.