Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Bacău

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Bacău

Candidatul PSD Cosmin Necula câștigă Primăria Bacău

06/06/2016, Agerpres

Candidatul PSD Cosmin Necula câștigă Primăria municipiului Bacău, fiind creditat cu 34,18 din opțiunile electoratului, potrivit numărătorii paralele efectuate până la ora 2,00 de social-democrați pe 46.900 de buletine de vot, adică peste 80% din total. În municipiul Bacău au votat 57.576 de persoane, adică 34,69% din totalul băcăuanilor înscriși pe listele electorale. Potrvit aceleiași estimări a PSD candidatul de pe locul doi, Dragoș Luchian, are doar 19.07% din voturi.

Senatorul Dragoş Luchian a fost desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Bacău

06/12/2015, Agerpres

Senatorul Dragoş Luchian a fost propus, vineri, de conducerea PNL Bacău pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Bacău.

Senatorul Dragoş Luchian va fi candidatul PNL la Primăria Bacău

26/07/2015, Agerpres

Senatorul liberal Dragoş Luchian va candida la funcţia de primar al municipiului Bacău iar deputatul Ionel Paler vizează învestirea ca preşedinte al Consiliului Judeţean printr-o majoritate politică pe care liberalii vor să o obţină în urma scrutinului de anul viitor, potrivit deciziei conducerilor celor două organizaţii băcăuane ale PNL. Ambii sunt liberali provenind din vechiul PNL, Ionel Paler fiind în prezent co-preşedinte al organizaţiei judeţene a noului PNL.

Conducerea judeţeană a noului PNL Bacău are în componenţă 22 de membri ai fostei structuri liberale şi 10 ex-PDL-işti

04/02/2015, Agerpres

Biroul Executiv al organizaţiei judeţene a noului PNL are în componenţă 22 de foşti membri din structura de decizie a fostei structuri liberale băcăuane şi 10 din cea a democrat-liberalilor.

Un cadru didactic universitar, Andrei Paraschivescu, a fost ales preşedinte al organizatiei municipale PDL Bacău

21/10/2013, Agerpres

Conferenţiarul universitar dr. Andrei Paraschivescu, în vârstă de 38 de ani, a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale PDL Bacău, după ce se asigurase interimatul funcţiei mai bine de patru luni.