Home » Partide politice » Alianţa Liberalilor şi Democraţilor » Filiale Arad

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre ALDE Arad

Ionel Ciupe (ALDE) doreşte extinderea transportului public cu tramvaiele în Arad

23/10/2015, Agerpres

Copreşedintele ALDE Arad, Ionel Ciupe, susţine extinderea transportului public cu tramvaiele în municipiu.
'Aradul are tradiţie în transportul cu mijloace nepoluante, atât cu tramvaiele, cât şi cu bicicletele. Referindu-mă la tramvaie, doresc să spun că în urmă cu circa 10 ani s-a realizat de către municipalitate o linie de tramvai care să lege centrul oraşului de Zona Industrială Vest. Însă după circa o lună, din motive necunoscute nouă, această linie s-a închis', a declarat Ionel Ciupe la o conferinţă de presă.

Organizaţia ALDE Arad îşi propune un scor de 10-20% la alegerile locale de anul viitor

18/09/2015, Agerpres

Copreşedintele filialei judeţene Arad a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor - ALDE, Ionel Ciupe, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că la alegerile locale de anul viitor obiectivul filialei este realizarea unui scor de 10-20%, în condiţiile în care ALDE va avea proprii candidaţi.

Liderii PP-DD Arad exclud o colaborare în plan local cu PSD

04/06/2014, Agerpres

Preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, exclude orice colaborare cu PSD în plan local şi reaminteşte că a încheiat o alianţă cu PDL şi UDMR, imediat după alegerile locale din 2012, pe care intenţionează să o menţină.

Conducerea Organizaţiei municipale a PNL Arad şi-a depus mandatul

27/05/2014, Agerpres

Conducerea organizaţiei municipale a PNL Arad şi-a depus marţi mandatul la dispoziţia Biroului Permanent Judeţean, într-un gest de asumare a rezultatelor obţinute la alegeri, a anunţat preşedintele acesteia, Florin Galiş.

Dorel Căprar a fost reales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Arad

07/04/2013, Agerpres

Liderul social-democraţilor arădeni, deputatul Dorel Căprar, a fost reales cu unanimitate de voturi, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, în cadrul Conferinţei Judeţene de Dare de Seamă şi Alegeri, la care au participat 483 din cei 525 de delegaţi.