Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Sălaj

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Salaj

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Unirii, Nr. 15, Zalau
Telefon: 0260. 618888
Fax: 0260. 618888

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Sălaj

Ionel Ciunt (PSD) este noul primar al Zalăului, cu 40,88% din sufragii

08/06/2016, Agerpres

Social-democratul Ionel Ciunt este noul primar al Zalăului, el obţinând la alegerile locale de duminică 40,88% din sufragii, respectiv 8.714 din totalul de 21.315 voturi valabil exprimate, în timp ce actual primar, liberalul Radu Căpîlnaşiu, a primit 21,44% din voturi (4.570), conform datelor definitive centralizate de Biroul Electoral Municipal (BEM).

Deputatul liberal Lucian Bode vrea să câştige preşedinţia CJ Sălaj

15/02/2016, Agerpres

Deputatul Lucian Bode, copreşedinte al PNL Sălaj, a declarat că doreşte să devină preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi că va candida pe lista de consilieri, în timp ce primarul în exerciţiu al Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, a renunţat la o nouă candidatură în favoarea liberalului Valeriu Crişan, actual vicepreşedinte al CJ Sălaj.

Tiberiu Marc a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Sălaj

24/09/2015, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Tiberiu Marc, a fost reconfirmat în funcţie prin votul unanim al delegaţilor social democraţi prezenţi joi la Conferinţa Judeţeană, eveniment la care a participat şi vicepreşedintele PSD Mircea Duşa.

Preşedintele filialei judeţene Sălaj a UDMR crede că există posibilitatea rămânerii la guvernare

11/07/2014, Agerpres

Preşedintele filialei judeţene Sălaj a UDMR, deputatul Seres Denes, crede că există posibilităţi de negociere şi de discuţii cu PSD astfel încât Uniunea să rămână la guvernare alături de social-democraţi.

Deputatul Lucian Bode a fost reconfirmat preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sălaj

08/12/2013, Agerpres

Deputatul Lucian Bode a fost reconfirmat, vineri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Sălaj, alegerile interne având loc la Şimleu Silvaniei, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean de Coordonare.