Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Sibiu

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Sibiu

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Brukenthal, Nr. 4, Sibiu
Telefon: 0269. 215566
Fax: 0269. 213968

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Sibiu

Astrid Fodor (FDGR) este sigură că rămâne primar al municipiului Sibiu cu o "victorie categorică''

06/06/2016, Agerpres

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România) este sigură că rămâne primar al orașului și în următorii patru ani. "Victoria este categorică, peste 50 la sută sigur în cazul meu, dar și la Consiliul Local ce am numărat până acum este peste 50 la sută, dar nu vă pot spune cât. Este o victorie așteptată, eu am fost convinsă că vom câștiga aceste alegeri pentru că știu cât am muncit și cât suflet am pus în ceea ce am făcut și știu că sibienii știu să aprecieze între cei care se fac că fac și cei care într-adevăr fac. Și dacă este 40 la sută înseamnă că avem totuși un cuvânt de spus în Consiliul Județean și avem o marjă de negociere. Deocamdată am numărat 30-40 la sută din buletinele de vot", a declarat duminică noaptea, Astrid Fodor.

Răzvan Pop, directorul Direcţiei pentru Cultură, este candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Sibiu

04/02/2016, Agerpres

Răzvan Pop, directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional, un tânăr istoric de 34 de ani, a fost desemnat candidatul PNL pentru postul de primar al municipiului Sibiu.

PMP cere demisia preşedintelui CJ Sibiu, condamnat definitiv

18/09/2015, Agerpres

Preşedintele PMP Sibiu, avocata Diana Simona Popa, a cerut demisia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), social-democratul Ioan Cindrea, condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru o infracţiune de conflict de interese.

Sibiu: Ioan Cindrea revine la șefia organizației PSD Sibiu

09/07/2015, Agerpres

Ioan Cindrea a revenit miercuri la conducerea organizației județene a PSD Sibiu, la solicitarea membrilor Comitetului Executiv județean și a primarilor social-democrați din județ, după o perioadă în care acesta s-a autosuspendat din partid din cauza problemelor pe care le-a avut cu justiția.

Raluca Turcan: "Ar fi păcat ca PNL şi FDGR să fie adversari la următoarele alegeri"

29/01/2015, Agerpres

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, ar vrea ca liberalii şi Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) să fie aliaţi la viitoarele alegeri şi să susţină un candidat unic pentru postul de primar al municipiului, lăsat liber prin alegerea lui Klaus Iohannis preşedinte al României.