Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Prahova

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Prahova

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Gh. Lazar, Nr. 2, Centrul Civic, Ploiesti
Telefon: 0244. 524211
Fax: 0244. 524211

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Prahova

Peste jumătate din primăriile prahovene au fost câștigate de PNL

06/06/2016, Agerpres

Peste jumătate din cele 104 primării ale județului Prahova au fost câștigate de PNL, între care și cele două municipii, Ploiești și Câmpina, dar și două orașe de pe Valea Prahovei, respectiv Sinaia și Azuga. Potrivit copreședintelui PNL Prahova Iulian Dumitrescu, în urma numărătorii paralele parțiale s-a stabilit că liberalii au câștigat 56 dintre cele 104 primării din județ, între localitățile în care liberalii vor avea primari fiind cele două municipii, dar și orașele Slănic, Sinaia, Azuga, Băicoi, Plopeni, Mizil și Urlați.

Candidatul PNL a câștigat Primăria Ploiești

06/06/2016, Agerpres

Candidatul PNL Adrian Dobre câștigă Primăria Ploiești, conform numărătorii paralele parțiale făcute de liberali și de social-democrați, pe locul secund clasându-se candidatul PSD, Cristian Ganea. Adrian Dobre a declarat că, după contabilizarea voturilor din peste 70% din totalul secțiilor de votare, reiese că a obținut cu peste 3.000 de voturi mai mult decât următorul clasat, care este candidatul PSD, Cristian Ganea.

Senatorul Daniel Savu şi-a depus candidatura ca independent la Primăria Ploieşti

24/04/2016, Agerpres

Senatorul Daniel Savu anunţă că şi-a depus, duminică, la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent la funcţia de primar al Ploieştiului.

Senatorul Daniel Savu candidează independent la Primăria Ploieşti

06/04/2016, Agerpres

Senatorul Daniel Savu, care a demisionat săptămâna trecută din PSD, partid în care a activat aproape 20 de ani, a anunţat că va candida din postura de independent pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti.

Primarul de la Buşteni, Emanoil Savin, va candida din partea PSD pentru un nou mandat

22/03/2016, Agerpres

Primarul staţiunii Buşteni de pe Valea Prahovei, Emanoil Savin, a anunţat că va candida din partea PSD pentru un nou mandat, el explicând că, după fuziunea dintre PDL şi PNL, nu s-a mai regăsit în acea echipă.