Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Olt

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Olt

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Bd. Alexandru Ioan Cuza, Bl. V5, parter, Slatina
Telefon: 0249. 430333
Fax: 0249. 430333

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Olt

Viceprimarul municipiului Slatina, Cristian Bircea, va fi candidatul ALDE pentru primărie

18/12/2015, Agerpres

Viceprimarul municipiului Slatina, Cristian Bircea, a fost desemnat candidatul ALDE pentru fotoliul de primar, a anunţat preşedintele ALDE Olt, senatorul Mihai Niţă.

Deputatul Emil Moţ va fi candidatul PSD pentru Primăria Slatina

26/11/2015, Agerpres

Deputatul Emil Moţ, preşedintele PSD Slatina, va fi candidatul social-democraţilor pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, potrivit anunţului făcut joi seara, la Centrul Cultural Eugen Ionescu, de către preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

Paul Stănescu a fos reales preşedinte al PSD Olt

29/09/2015, Agerpres

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a fost reales în funcţie marţi, la Conferinţa judeţeană a partidului, cu unanimitate de voturi. Stănescu a fost singurul candidat la preşedinţia organizaţiei judeţene a PSD, iar la eveniment a participat şi preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Patru liberali în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Slatina

18/09/2015, Agerpres

Liberalii slătineni Marius Bălaşa, Sorin Brătoi, Marian Căruntu şi Gabriel Buliteanu sunt cele patru persoane aflate în competiţia pentru desemnarea candidatului PNL la fotoliul de primar al municipiului Slatina, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Marius Bălaşa, care acuză adversarii politici că au început o campanie denigratoare împotriva sa.

Deputatul Emil Moţ a fost ales preşedinte al PSD Slatina

09/09/2015, Agerpres

Deputatul Emil Moţ a fost ales miercuri seara, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Slatina, funcţie ocupată până acum, timp de şase ani consecutiv, de preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.