Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Neamţ

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Neamt

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Bd. Republicii, Nr. 17, Piatra Neamt
Telefon: 0233. 220548
Fax: 0233. 220548

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Neamţ

PSD a câștigat Consiliul Județean Neamţ

06/06/2016, Agerpres

PSD Neamț a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean și își va impune președintele și cei doi vicepreședinți, potrivit unei numărători paralele a PNL. Astfel, liberalii au admis că PSD va deține 18 dintre cele 35 de mandate, în timp ce PNL va fi în opoziție cu 17 mandate. De asemenea, și liderii PSD Neamț au confirmat câștigarea alegerilor pentru Consiliul Județean, dar susțin că ar putea avea chiar 19 din cele 35 de mandate.

Liberalul Dragoș Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamț

06/06/2016, Agerpres

Primarul interimar Dragoș Chitic a obținut peste 35 la sută dintre voturile valabil exprimate, conform numărătorii paralele realizată de PNL în 55 dintre cele 75 de secții de votare din Piatra Neamț. Pe poziția secundă se clasează candidatul PSD+UNPR, deputatul Liviu Harbuz, care a întrunit 27,3 la sută. Pe poziția a treia se situează deputatul Cătălin Drăgușanu, candidat al ALDE, care a obținut 14,6 la sută.

Luminiţa Vîrlan a fost numită preşedinte interimar al PSD Piatra Neamţ

12/04/2016, Agerpres

Luminiţa Vîrlan a fost numită preşedinte interimar al filialei PSD Piatra Neamţ printr-o decizie luată de Biroul Politic Judeţean.

Deputatul Liviu Harbuz este candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ

07/02/2016, Agerpres

Deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat de conducerea filialei PSD Neamţ să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, a anunţat Ionel Arsene, liderul filialei.

Senatorul Eugen Ţapu Nazare cere Guvernului să organizeze alegeri locale anticipate în Neamţ

12/05/2015, Agerpres

Senatorul PNL Eugen Ţapu Nazare, secretar general al PNL Neamţ, cere Guvernului să organizeze alegeri anticipate pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, ca urmare a demisiei fostului edil, Gheorghe Ştefan.