Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Mureş

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Mures

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
P-ta Trandafirilor, Nr. 14, Targu Mures
Telefon: 0265. 250248
Fax: 0265. 250248

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Mureş

Dorin Florea a câștigat al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș

06/06/2016, Agerpres

Candidatul independent Dorin Florea a câștigat în urma scrutinului de duminică al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș, numărătoarea paralelă efectuată de PNL evidențiind o diferență de circa 1.500 de voturi față de principalul său contracandidat, independentul Soos Zoltan.

Preşedintele PNL Târgu Mureş a demisionat din partid, nemulţumit de fuziunea cu PDL

28/07/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, şi-a anunţat luni demisia din toate funcţiile politice şi din partid, fiind nemulţumită de decizia formaţiunii liberale de a fuziona cu Partidul Democrat Liberal, anunţul respectiv luându-l prin surprindere pe liderul PNL Mureş, Ciprian Dobre.

UDMR nu are ce pierde dacă iese de la guvernare, susţine liderul filialei Mureș

11/07/2014, Agerpres

Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) Mureş, Brassai Zsombor, a declarat joi că din perspectiva organizaţiei judeţene nu va fi nicio pierdere dacă Uniunea iese de la guvernare, întrucât pe plan local, pe probleme specifice maghiarimii, nu a existat nicio colaborare cu Partidul Social Democrat (PSD).

Marius Paşcan: "Judeţul Mureş este năpăstuit de lipsa de susţinere a unor investiţii de importanţă naţională"

21/11/2013, Agerpres

Senatorul PDL Marius Paşcan a declarat joi că judeţul Mureş este "năpăstuit" de lipsa de susţinere a unor investiţii de importanţă naţională şi că nicio investiţie semnificativă la nivel de infrastructură, pornită în anii anteriori, nu a primit finanţare pentru a fi continuată.

Dorin Florea a fost reales în fruntea PDL Mureş

06/11/2013, Agerpres

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Dorin Florea, primar al municipiului Târgu Mureş, a fost reales marţi seara, cu unanimitate de voturi, în fruntea PDL Mureş, în urma unui scrutin organizat în prezenţa celor doi candidaţi din cursa internă pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă.