Home » Partide politice » Partidul Social Democrat » Filiale Hunedoara

Partidul Social Democrat / FILIALE

FILTRU

Judet

PSD - PSD Hunedoara

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. 1 Decembrie, Nr. 18, Deva
Telefon: 0254. 217999
Fax: 0254. 217999

Web
Site: —
Blog: —
Email: —
sus
Filiale judetene
Stiri despre PSD Hunedoara

Candidatul social-democrat a câștigat Primăria Hunedoara

06/06/2016, Agerpres

Noul primar al municipiului Hunedoara este Dan Bobouțanu, președinte al organizației locale a PSD, victoria sa în fața edilului Viorel Arion (PNL) fiind repurtată la o diferență de peste 400 de voturi, potrivit numărătorii paralele efectuate duminică noaptea de PSD Hunedoara. Dan Bobouțanu a fost viceprimar al municipiului Hunedoara în mandatul 2012-2016.

Trei deputaţi şi un fost prefect pe listele de candidaţi ale social-democraţilor din judeţul Hunedoara

14/04/2016, Agerpres

Trei deputaţi şi un fost prefect se numără printre candidaţii filialei judeţene PSD Hunedoara la alegerile locale din iunie, organizaţia propunându-şi să câştige scrutinul electoral şi conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara, potrivit celor declarate de preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, cu prilejul conferinţei extraordinare judeţene a partidului.

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la UNPR la PNL

15/02/2016, Agerpres

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a părăsit UNPR şi s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, partid pentru care va candida la un nou mandat în fruntea localităţii, a anunţat, într-un comunicat de presă, conducerea filialei judeţene a PNL Hunedoara.

Hunedoara: Prim-vicepreşedintele filialei judeţene PNL s-a înscris în PLR

06/10/2015, Agerpres

Prim-vicepreşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Marian Muntean, a anunţat că şi-a dat demisia din această funcţie şi s-a înscris în Partidul Liberal Reformator (PLR) unde a dobândit calitatea de preşedinte al organizaţiei judeţene şi cea de copreşedinte ALDE Hunedoara.

Deputatul Laurenţiu Nistor a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Hunedoara

13/09/2015, Agerpres

Deputatul Laurenţiu Nistor a fost reales sâmbătă în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, el fiind şi singurul candidat pentru această poziţie. "Votul acordat de participanţii la conferinţa judeţeană a PSD arată respectul pe care îl port eu membrilor noştri, dar şi cetăţenilor", a spus Nistor la finalul conferinţei judeţene de alegeri.